Pages

ruang iklan..

Followers

Tabung harian

Monday, December 27, 2010

bila media indonesia menipu dan memburukkan nama baik MALAYSIA,,,,hambik ni!!

Ini Dia Foto Laser yang Menghebohkan Itu?
gambar ni ak copy n paste dari berita yg di tulis oleh media INDONESIA...sy ulang lg skali..ia ditulis oleh media INDONeSIA...korg boleh bkak PAGE NI

suke ati diorg je nk ckp yg laser ni fan MALAYSIA yg buat..cmon la..tgk pon da tau..ak xyah tgk gmbar asal ni..fan MALAYSIA pkai kuning n biru la..majority pkai bwak bndera MALAYSIA..tp dlm gmbr ni xde pon...kalo nk tgk gmbr asal...HAMBIK NII!!

Fifa 2010 Laser beam
ble mse lak de pak arab kat belah knan tu??hahaha...only a stupid guy will do this...gmbar ni d ambl masa WORLD CUP 2010..mase match ARGENTINA VS NIGERIA...
kalau fan-fan dari INDON ckp gua tipu..korang sume bkak PAGE NI...
btw psl ni pon ak dpt tau dari member ak AIN

haha..cmon la INDONESIA....ckop2 la brukn MALAYSIA.....
SALAM UKHWAH from me.....chow

Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Friday, November 19, 2010

'BUAH' oh 'BUAH'

Semalam ak on9 smpai ke awl pagi..sbb da bosan men game...ni akibat daripada cuti..haha.
tetibe ak trjumpe kat FB satu gmbr yg 'grab' pndangan ak..bnd ni agk funny la gak..tp de hidden msg beb..

Bnd ni tnjuk yg 'ORG KITE' bnyk search bnd2 yg xsnonoh..sbb google akan kuar kn result org plng bnyk search kat internet..

Perkataan BUAH tu simple je mksdnye..tp ble kte tmbah perkataan kat blakang tu bole jd lucah..tp yg ak xfhm,npe de org search "BUAH DADA USTAZAH"??????gler sangap sgt ke org2 kat malaysia ni?pehhhhh!!!!!!!

korg pk la sndiri....
chow.........


Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Thursday, November 18, 2010

Harimau Muda vs Ferencváros (3-1)

Perlawanan menutup tirai dalam rangka kem latihan di bumi Eropah bagi pasukan Harimau Muda berakhir dengan kemenangan 3-1 ke atas pasukanFerencváros yang bemain dalam division satu Hungary.

Perjalanan yang mengambil masa lebih daripada 3 jam ke Budapest tidak menghalang pemain-pemain mempersembahkan permainan yang menarik dan bersaingan dengan pasukan tuan rumah. Seawal minit ke -12, Abdul Shukor Jusoh meletakkan pasukan Harimau Muda di depan apabila menyudahkan lorongan dari Syahrul Azwari Ibrahim. Belum sempat meraikan jaringan tersebut, pasukan tuan rumah berjaya menyamakan kedudukan seminit kemudian apabila berlaku pergelutan di hadapan pintu gol Harimau Muda.

Pasukan muda negara mendominasikan permainan pada babak kedua. Jentera tengah yang dipimpin oleh Sivanesan bersama Mohd Irfan Fazail dan Shukor Jusoh berperanan sebagai penggerak dengan umpanan-umpanan yang kemas kepada barisan hadapan, hanya kekentalan barisan pertahanan pihak lawan yang menidakkan jaringan barisan Harimau Muda.

Akhirnya jaringan yang dinantikan tercipta pada minit ke-54, apabila tendangan percuma daripada Wan Zaharul Nizam tepat ke sasaran penjuru kanan gol lawan. Manakala pada minit ke-74, Mohd Shukor Jusoh mengesahkan kemenangan mutlak 3-1 melalui satu satu tendangan lencong yang sekali lagi menerjah gawang lawan.

Pasukan Harimau Muda akan kembali semula ke tanahair pada hari Sabtu ini (20 Nov. 2010) setelah berada di Slovakia ini selama 80 hari dan dijangka tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada 21 Nov 2010 pada jam 13.45H.
Pemain Harimau Muda bersama pegawai kedutaan Malaysia di Hungary.
Kesebelasan Ferencváros
Aksi di depan pintu gol Harimau Muda
Meraikan gol Abdul Shukur Jusoh
Coach Ong Kim Swee menyampaikan cenderamata kepada wakil pejabat kedutaan Malaysia di Hungary
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Wednesday, November 17, 2010

habis suda....

semalam iaitu 16hb november 2010 merupakan tarikh keramat ak..semalam mrupakan hari last ak as a student..semalam dan kelmarin kami student sem 5 yg akn pergi praktikal sem depan perlu utk mnghadiri program FINISHING SCHOOL..

program ini bertujuan untuk bgtau bdk2 ni pe yg diorg ptt bt tyne praktkl..tyme tu jgak ktorg di beri tnjuk ajar mcm ne nk bt thesis..adoiiiii...

ktorg kne bt thesis tyme praktkl..agk payah la gak...ktorg kne bce journal sbnyk mngkin..
praktkl+thesis+bce journal....pehh!!!!!!!!!!!! agk sakit la gak + MALAS....
hahahah....

akn rindu sem trakhir aku kat UiTM Bandar Melaka..bnyk bnd manis n pahit happen dlm hidup ak sem ni..bermula dgn benda PAHIT di AWAL sem 5 ini..smpai la sume bnd ak lalui dgn tabahnye...hahaha....ni ak nk share sket gmbr2 pe yg ak buat tyme part 5 ni..

ni klas last ak with pn SYARIFAH..subjek FINANCIAL STATEMENT ANALYSTS


assgnmnt grup ak paling tebal beb...haha
ni tyme pre grad dinner
with one of my best friends....PEJAL

celebrate bday ALYSSA...cakkk!!

akn akn rndu life ak as a student...


Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Harimau Muda Vs Saint Polten (3-4)

Setelah mengaharungi 12 perlawanan dalam Liga Satu di Slovakia, semalam Harimau Muda menimba pengalaman di bumi Eropah ini dengan menentang Saint Polten yang bertanding dalam divisyen satu liga Austria iaitu.

Walaupun tewas dengan jaringan 4-3, barisan muda kita memperolehi pengalaman yang sangat berguna.Saingan dari lawan yang bermain secara agresif dan pantas di samping kelebihan kemahiran individu dan fizikal dihidangkan oleh barisan Saint Polten kepada Harimau Muda. Namun barisan kita mampu memberi saingan sebelum tewas tipis.Wan Zack Haikal meledak dua gol iaitu pada minit ke-69 dan 72. Manakala satu gol lagi dihasilkan oleh Syahrul Azwari Ibrahim pada minit ke-62.

Pasukan akan menamatkan kem latihan di bumi Eropah ini dengan menentang pasukan Ferehc Varos yang bermain dalam liga diviyen satu Hungary pada 17 November ini di Budapest.

Kesebelasan Harimau Muda bergambar bersama anak pegawai kedutaan Malaysia
Kesebelasan Saint Polten
Wan Zack Haikal dan Mohd Affize Faizal
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Monday, November 15, 2010

Harimau Muda vs AS Trencin (1-2)

taken from..


Perlawanan semalam menemukan Harimau Muda dengan AS Trencin. satu perlawanan mencabar dan penuh kontroversi. Sebagai pasukan yang berada ditangga teratas liga dan bakal dipromosi ke liga utama slovakia (corgon league), sudah tentu AS Trencin tidak direla dimalukan oleh budak-budak sekolah dari Malaysia.

Harimau Muda kehilangan tonggak utama apabila Mohd Irfan Fazail mengalami kecederaan. Pemain pertahanan, Nicholas Wee turut mengisi bangku simpanan kerana masalah yang sama. manakala barisan tuanrumah yang membariskan empat pemain import dalam kesebelasan utamanya. Kekurangan pasukan negara menjadi pencetus semangat untuk terus berjuang berbekalkan keyakinan yang mereka boleh menang. Sehingga tamat separuh masa pertama pasukan Harimau Muda berjaya mengikat kedudukan keputusan tanpa jaringan.

AS Trencin menggasak sebaik bermula separuh masa kedua. disebalik serangan pasukan tuan rumah itu pasukan Harimau Muda berjaya mencuri kesempatan pada minit ke 58 melalui Mohd Ferris Danial hasil umpanan Wan Zaharul Nizam yang melepasi barisan pertahanan dengan larian pantasnya sebelum membuat umpanan kemas untuk disudahkan oleh Mohd Ferris Danial.

Bermula dengan jaringan tersebut pengadil perlawanan mula membuat
keputusan-keputusan yang agak kontroversi, terutama jaringan penyamaan pasukan tuan rumah pada minit ke-72 melalui Salinas Jorge jelas terkena tangan sebelum menjaringkan gol. Manakala pada minit ke-86, pengadil mengesahkan jaringan Fanendo Adidan walaupun dalam kedudukan offside.

Barisan kejurulatihan yang diketuai oleh Ong Kim Swee bersama penolong jurulatih Hassan Sazali dan jurulatih penjaga gol Yong Wai Hwang sangat berpuas hati dengan persembahan para pemain. Bagi mereka, para pemain telah mempelajari sesuatu dalam menghadapi perlawanan antarabangsa yang begitu kompetitif. Kekurangan yang ada telah mereka terjemahkan kepada maksud semangat juang dan cabaran untuk terus untuk menang. Pelajaran sebegini tidak kita perolehi jika sekadar bergelumang di kampung halaman sendiri. Langkah FAM menghantar mereka ke Slovakia adalah tindakan tepat dan sesuai pada masanya, para pencinta bolasepak juga mengharapkan kesinambungan dari program ini kerana merea tahu Harimau Muda adalah permata bolasepak negara yang sedang digilap.

Dua lagi perlawanan antarabangsa sedang diatur sebelum berangkat ke tanahair pada 20 November 2010 nanti.

Kesebelasan Harimau Muda
Kesebelasan AS Trencin
Perebutan bola tinggi, pemain HM tetap mencabar
Saarvindran sentiasa menunjukkan kesungguhan dalam setiap perlawanan
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Sunday, November 14, 2010

oppsss!!! terkantoi suda Dr Fazley


Minggu ni agk kecoh dlm media yg ckp penyanyi yg agk feymes "Dr Fazley" dpt die pny Sarjana (Master) dan die pny PhD tu adalah tipu..bnde ni bkn saje di perbual kn d Malaysia..tp pihak dari UK pon mmpersoalkn klayakan Dr Fazley..ble da mlibatkn pihak luar ni,agk memalukn la..bkn sj mmalukn Dr Fazley sj,tp malukn negara n org MELAYU sendiri..adoiiiii....

Aku dapt tau bnd ni pon ble berita ni kuar lman web BBC sndiri..korg leh tgk kat link ni..
ni antara petikan dlm page tu..

Fazley Yaakob, a pop star who runs the Fazley International College (FIC) in Kuala Lumpur, has two degrees from a bogus university.

Week In Week Out examined the way in which the University of Wales validated courses in overseas institutions.

The university has said concerns relate solely to Yaakob and not the courses.

The programme reveals that Yaakob claimed to have both a masters and a doctorate in business administration. But both were from a bogus university.

Yaakob, who has four hit albums to his name, claimed to have qualifications from the European Business School (Cambridge), an offshoot of the Irish International University - which was exposed as a sham by the BBC in 2008.

bile omputih da bt ckp mcm ni...aku terase malu lak..tp bnd ni ak pon xtau btol ke tak..hope bnd ni xbtol..coz,kalo btol..malu gler beb..mane la nk letak mke beb..sorok dlm lubang cacing pon malu tu xkn hilang...

sekiann...

Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Saturday, November 13, 2010

pejam celik....pejam celik...habis suda...

assalamualaikum...
kalau korg tgk title post ak ni..mst de yg pkir..pe yg pejam celik??
ak bt mcm tu sbb ak trase mcm bru je smlam ak daftar msuk UiTM..mcm trase mcm bdk hingusan ag..trase mcm mnggu lpas dpt tawaran bachelor of finance ni..pehh!!!!!preeppp!!

pejam celik pejam celik..ak da hbs sem 5..bagi yg xtau,sem 5 ialah sem trakhir bdk2 kos ak blaja dlm klas..sem 6 ktorg praktkl slame 5 bulan..then trus grad..sooo,life ak as a student da hbs..

ptg td ak smpai kat umah family ak..ak trase sedeh pon de..da berpisah ngan kwn2..tringt sume bnd yg ak bt ngan korg..pehh!!!!!!...trase kjap je sume bnd tu jadi..tyme mule msuk part 1,trase mcm nk blah cpt je dari UiTM..tp ble da hbs ni,trase ni msuk blk (tapi BUKAN REPEAT)..

kat bwah2 ni ak post gmbr2 ak dari sem1 smpai sem 4..sem 5 nnti ak upload in my next post..ble tgk gmbr2 ni..ak bndingkn mke ak (dgn BADAN) dari sem 1 smpai skang..haha..de yg same n de yg beze..

kepada kwn2 ak..ak rindu korg dowww!!!...
t da kawen ajk ak
ni mse ak duk hostel ag..sem 1 ni..da lapa pny pasal,bt McD delivery..(kantoi umah sepah)

ni mse tyme sem 2 lak..aku dgn adly..xtahan sejuk dalam kelas,lari g toilet jap..haha

ni pon tyme ak sem 2..ak join xplore race kat ZOO melaka..ak ngan bdk2 klas ak..serius pnt weiii

ni plak tyme ak sem 3..ak da stat duk umah sewe..ni bdk umah ak merangkap bdk klas ak gak..nme mngkuk ni uzir si komunis..tyme ni kat giant,g beli barang dapur..rajin seyyy
ni tyme sem 3 gak..ak ikot bdk2 klas ak g shopping raye..tyme ni,lg smnggu nk raye..ak kat blakng tu,kalo korg xcam la....ni la srikandi2 klas ak..

ni sem 4 plak..awl2 sem da pnjat gunung dato' kat n9..ni ak ngan senior ak,ijat...
ktorg naek gnung ni kul 3 pagi..smpai puncak tyme subuh..solat subuh kat atas..
sejuk gler seyyy...
ktorg trun dari gnung ni kul 8 pagi...

ni pon sem 4 gak..ak pling hepi tyme ni..
aku wakil kos ak men ftsal lwn kos len..
johan beb..ak men keeper kat blakng tu hah..

sekian.........jmpe in my next post




Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Friday, November 12, 2010

Harimau Muda A vs Rimavska Sobota (1-0)..


Perjalanan yang memakan masa hampir 3 jam ke gelanggan lawan tidak menghalang Pasukan Harimau Muda mencatat kemenangan ketiga berturut-turut. Kali ini mereka menewaskan pasukan yang pernah meratah mereka dengan jaringan 3-0 pada kunjungan musim pertama dahulu (2 Nov. 2009)

Harimau turun dengan barisan kesebelasan yang hampir sama semasa menentang pasukan Puchov minggu lepas, kecuali Mohd Nazri Ahmad mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Mohd Amer Saidin yang masih mengalami kecederaan.

Mohd Farhan Abu Bakar salah seorang pemain yang berusia 17 tahun di beri
kepercayaan menjaga gawang gol. Separuh masa pertama berakhir tanpa jaringan. Harimau Muda membuat perubahan taktikal dengan menggeluarkan Saarvindran dan memasukkan Sivanesan pada minit ke 54 bagi memperkemaskan lagi barisan serangan, percaturan tersebut membuahkan hasil apabila gerakannya membolehkan Abdul Shukur B. Jusoh menjaringkan gol pada minit ke-59.

Pasukan tuan rumah berusaha mendapatkan jaringan penyamaan dengan gerakan pantas dari sebelah kiri dan kanan dengan hantaran hantaran lintang di hadapan gol, namun Mohd Farhan Abu Bakar membalas kepercayaan yang diberikan dengan mengawal begitu baik di posisi pertahanan terakhir walaupun ini adalah perlawanan pertama beliau. Sehingga tamat permainan keputusan kekal dengan Pasukan Harimau Muda mengatasi lawan 1-0.
Kesebelasan HM A separuh masa pertama
Kesebelasan R. Sobota
Mohd Farhan beraksi cemerlang sepanjang perlawanan
Mohd Irfan dan Saarvindran cuba menghalang cubaan pihak lawan
Pergelutan di hadapan pintu gol Harimau Muda

taken from http://www.harimaumuda.com/
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Wednesday, November 3, 2010

pesanan nabi sebelum tidur...

Sekadar ingat mengingati.. ...

SEBELUM Tidur

Perkara Sebelum Tidur( Tafsir Haqqi )

Rasulullah berpesan kepada Aisyah ra : "Ya Aisyah jangan engkau tidur

sebelum melakukan empat perkara, yaitu :

1. Sebelum khatam Al Qur'an,

2. Sebelum membuat para nabi memberimu syafaat di hari akhir,

3. Sebelum para muslim meridloi kamu,

4. Sebelum kau laksanakan haji dan umroh....

"Bertanya Aisyah :

"Ya Rasulullah.. .. Bagaimana aku dapat melaksanakan empat perkara

seketika?"

Rasul tersenyum dan bersabda : "Jika engkau tidur bacalah : Al Ikhlas

tigakali seakan-akan kau mengkhatamkan Al Qur'an.

Bismillaahirrohmaan irrohiim,

Qulhualloohu ahad' Alloohushshomad' lam yalid walam yuulad' walam

yakul

lahuu kufuwan ahad' ( 3 x )

Membacalah sholawat untukKu dan para nabi sebelum aku, maka kami semua

akan memberi syafaat di hari kiamat.

Bismillaahirrohmaan irrohiim, Alloohumma shollii 'alaa syaidinaa

Muhammad wa'alaa aalii syaidinaa Muhammad ( 3 x )

Beristighfarlah untuk para muslimin maka mereka akan meredloi kamu.

Astaghfirulloohal adziim aladzii laa ilaaha illaa huwal hayyul qoyyuum

wa atuubu ilaih ( 3 x )

Dan,perbanyaklah bertasbih, bertahmid, bertahlil, bertakbir maka

seakan-akankamu telah melaksanakan ibadah haji dan umroh"

Bismillaahirrohmaan irrohiim, Subhanalloohi Walhamdulillaahi

walaailaaha

illalloohu alloohu akbar(3 x )

Sekian untuk ingatan kita bersama.

* Kalau rajin..Tolong sebarkan kisah ini kepada saudara Muslim yang

lain.Ilmu yang bermanfaat ialah salah satu amal yang berkekalan bagi orag yang mengajarnya meskipun dia sudah mati.


ini sy ambil dari web laen..sekadar ingin berkongsi sesame muslim

Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Friday, October 29, 2010

sy budak baru belajar....

kepada kwn2 blog yg laen..if anything tips or info about blogging,u free to share with me..umur saye bersame blog ni bru sthun jagung..masih mentah..org cakap masih 'hingusan'..share la pape yg bole tolong saye improvekn blog saya..

SHARING IS CARING
so,help me yaa..heeee..thanks..
sila tinggal kn tips2 dan jejak anda di tepi blog saye..di ruang chat itu..
if u all don't mind..follow my blog..THE MORE,THE MERRIER,,
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Thursday, October 28, 2010

Javier Hernandez 'Chicharito'..simply the best..



With recent goals and some fantastic performance by Javier Hernandez 'Chicharito',it called me to write about this great player.He has become my favorite player for this seasons.When Man U sign this player on early of 2010, many of fans around the world asking about this guy.

Javier Hernández Balcázar, commonly known as "Chicharito" (Spanish:little pea), is a Mexican, who plays as a forward for Manchester United, being the first Mexican to do so. He previously played for Mexican club Guadalajara.

English Premier League club Manchester United was first made aware of Hernández in October 2009; a scout went to Mexico that December and reported positively after watching a few games. Because of Hernández's age, the club originally planned to wait before making a move to sign him, but his potential involvement with the national team at the World Cup rushed the club into making a bid. United's chief scout, Jim Lawlor, was sent to Mexico for three weeks in February and March to watch Hernández and filed another positive report on him, before the club solicitor went over to Mexico to finalise the paperwork.

On 8 April 2010, Hernández agreed a deal to sign for Manchester United for an undisclosed fee, believed to be £7million, subject to a work permit application.

Hernandez (aka Chicharito) possesses pace and skill that is far beyond the average Premier League footballer. He is a gifted two-footed player who is a natural goalscorer. And on top of that, he can launch blistering attacks that will definitely rip apart weaker defenses.

For this season,this guy hat hits 5 goals from 10 matches.On average, he had score 1 goal in 2 matches.This statistic is quite interesting for a new striker.He has prove that he can be a successful player.
He score in his debut in Community Sheild match against Chelsea
Pre-season match
In his training before match against Chelsea



Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

Wednesday, October 27, 2010

Kemenangan ke dua Harimau Muda..

Rentak kemenanangan terus dicipta oleh Pasukan Harimau Muda A pada kem latihan di Slovakia ini apabila menewaskan FK Puchov 2-0 petang tadi. Sebelum perlawanan bermula kedua-dua pasukan telah bertafakur selama satu minit bagi menghormati kematian bapa kepada Gurusamy yang meninggal dunia akibat serangan jantung.

Setelah wisel permulaan dibunyikan Harimau Muda mengimbangi permainan dengan gerakan-gerakan yang teratur, dimana barisan tengah pasukan yang di ketuai oleh Mohd Affizie Faizal yang kembali semula ke kem latihan, selain dibantu oleh Mohd Irfan Fazail dan Mohd Shukor Jusoh telah mendominasi bahagian tersebut dengan hantaran-hantaran kemas ke barisan serangan.
Kesebelasan utama FK Puchov
Kesebelasan utama Harimau Muda
Bertafakur sejenak sebelum memulakan perlawanan
Pasukan lawan turut bertafakur
Abd. Shukur Jusoh diasak oleh pemain lawan
Pemain meraikan gol pertama oleh Syahrul Azwari (no.13)
Tidak menunggu lama,Harimau Muda mendahalui pada minit ke-21 apabila hantaran daripada Mohd Shukor Jusoh berjaya disudahkan oleh Syahrul Azwari Ibrahim setelah mengelecek seorang pertahanan lawan sebelum merembat deras bagi menewaskan penjaga gol lawan. Pemain muda berusia 17 yang berasal dari Kelantan ini memang menjadi duri dalam daging bagi pasukan lawan dengan larian-larian mengelirukan. Beliau sekali lagi mendapat peluang keemasan pada minit ke-33 tetapi rembatannya dapat di selamatkan penjaga gol.

Cuaca sejuk sebelah petang tidak menghalang barisan muda ini meneruskan permainan cemerlang pada babak kedua. Harimau Muda terus memimpin permainan dengan jaringan kedua pada minit ke-54 apabila Wan Zack Haikal menyudahkan sepakan penalti apabila Nazirul Naim Che Hashim dibentes pertahanan lawan dalam kotak penalti.

Harimau Muda membuat dua pertukaran, Mohd Amer Saidin dan Syahrul Azwari dikeluarkan kerana kecederaan dan diganti oleh Mohd Nazri dan Ferris Danial pada minit ke 75 dan 82 selain memasukan penjaga gol muda yang juga berusia 17 tahun Mohd Farhan Abu Bakar bagi mengantikan Izham Tarmizi.

Hanya berbaki dua perlawanan bagi menamatkan siri kem latihan di Slovakia bertemu Rimavska Sobota pada 02 Nov ini di gelanggang lawan dan Trencin pada 9 Nov.

Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

pening......

malam ni ak da pening daa..hampir sejam ak blaja ngan si miyon mcm ne nak ltak nuffnang kat blog ak..pening aku..susah btol nk phm..bese la,student finance,mne nk phm bnd2 mcm ni..pape pon..thanks kat miyon atau nme btol die nor amira..coz bnyk bersabar ajr ak..hahaha..kdg2 die mcm jem ngan ak..haha..die siap bt tutorail gne skype..siap anta gmbr nk ajar ak yg agk lampi ni..hahaha
ni gambar die bg kat ak gne skype..mcm nk mara je..
ni gmbar no 2 yg die bagi..haha,,klaka pon de gak ak tgk..
ni lah orgnye..nor amira a.k.a MIYON..
die da suro ak promote blog die..
hah!!!ni blog die..



sekian.....
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

u might like ..

Related Posts with Thumbnails