Pages

ruang iklan..

Followers

Tabung harian

Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010


woottttt,,,

hari ini 20 0ctober 2010.....20.10.2010....tarikh yang agak cantik...ia mungkin hari yang special atau bertuah buat kita..tp bagi ak,esok adalah hari yang special bagi aku iait
u21.10.2010..knape tarikh 21 oct special?ia mngingtkn ak pade seseorg..someone yg agk special dlam idop aku..walaupon special,ble ak tringt tarikh ni,mcm2 prasaan dtang kat ak...bengang+sakit hati+risau+sedih+ati xtenang+etc....nk ckp lg mmg bnyk sgt....tp rindu pon de gak..wink..wink..wink..hahaha..(glerr)

hari ni gak gnap 6 hari sbelum first paper ak iaitu pada 26 oct..doakn kjayaan ak dalam final exam sem ni..doakn ak supaya ak dapt naikn CGPA aku yg drop sem lpas n tyme intersesi dulu..doakan gak kjayaan kwn2 aku..ak nk diorg gak berjaya..dalam hati memang semangat nk studi..skali bkak bku ngantuk daaaaa...adoiiii...pe daaa....iman xkuat..bnyk sgt godaaan..tapi pale da pening da ni..risau bnyk benda nk d cover beb,,,pehh!!!!!!!
malam2 ni budak2 umah ak masih de yg tdo+on9(trmasuk ak)+tgk tv..ni nk tunjuk betapa relaks nye ktorng mnghadapi paper mnggu dpn..hidup kne cool..jgn tnsyen2..haha(ayt sedapkn ati)
finally....ak harapkn korng doakn ak..dunia dan akhirat...aminnnnn
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

3 comments:

phateen89 said...

amin...sy doakan anda...anda pun doakn la sy ye...=D peace!

♥KellY Eun♥ said...

good luck 4 ur final^-^

ahmadmifdhal said...

thanks to both of u...heeeeee

u might like ..

Related Posts with Thumbnails