Pages

ruang iklan..

Followers

Tabung harian

Wednesday, October 27, 2010

pening......

malam ni ak da pening daa..hampir sejam ak blaja ngan si miyon mcm ne nak ltak nuffnang kat blog ak..pening aku..susah btol nk phm..bese la,student finance,mne nk phm bnd2 mcm ni..pape pon..thanks kat miyon atau nme btol die nor amira..coz bnyk bersabar ajr ak..hahaha..kdg2 die mcm jem ngan ak..haha..die siap bt tutorail gne skype..siap anta gmbr nk ajar ak yg agk lampi ni..hahaha
ni gambar die bg kat ak gne skype..mcm nk mara je..
ni gmbar no 2 yg die bagi..haha,,klaka pon de gak ak tgk..
ni lah orgnye..nor amira a.k.a MIYON..
die da suro ak promote blog die..
hah!!!ni blog die..



sekian.....
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

6 comments:

blog-tips-kurus said...

hahaaa.. mmg agak tertekan semasa proses memuat turun incek noneng itu!! (kim slm kat awek tu)

Suey Al zahra said...

susah ke nak buat...

i rasa ada tuto utk satu2..
Takpe,kitakan budak nk bru belajar (:

AMIRA IS MIRA said...

cet..name glame aku miyon ko jgnla letak kat blog..name glamer blog amiraismira...hahahaha

ahmadmifdhal said...

to blog tips kurus..da kirim salam daaaa...

to suey..i ni bru blaja...not perfect,,

to miyon...jgn mare yeee..ok2..amira..

phateen89 said...

hahahahaha....capek deh!

ahmadmifdhal said...

capek??pe tu?

u might like ..

Related Posts with Thumbnails