Pages

ruang iklan..

Followers

Tabung harian

Saturday, November 13, 2010

pejam celik....pejam celik...habis suda...

assalamualaikum...
kalau korg tgk title post ak ni..mst de yg pkir..pe yg pejam celik??
ak bt mcm tu sbb ak trase mcm bru je smlam ak daftar msuk UiTM..mcm trase mcm bdk hingusan ag..trase mcm mnggu lpas dpt tawaran bachelor of finance ni..pehh!!!!!preeppp!!

pejam celik pejam celik..ak da hbs sem 5..bagi yg xtau,sem 5 ialah sem trakhir bdk2 kos ak blaja dlm klas..sem 6 ktorg praktkl slame 5 bulan..then trus grad..sooo,life ak as a student da hbs..

ptg td ak smpai kat umah family ak..ak trase sedeh pon de..da berpisah ngan kwn2..tringt sume bnd yg ak bt ngan korg..pehh!!!!!!...trase kjap je sume bnd tu jadi..tyme mule msuk part 1,trase mcm nk blah cpt je dari UiTM..tp ble da hbs ni,trase ni msuk blk (tapi BUKAN REPEAT)..

kat bwah2 ni ak post gmbr2 ak dari sem1 smpai sem 4..sem 5 nnti ak upload in my next post..ble tgk gmbr2 ni..ak bndingkn mke ak (dgn BADAN) dari sem 1 smpai skang..haha..de yg same n de yg beze..

kepada kwn2 ak..ak rindu korg dowww!!!...
t da kawen ajk ak
ni mse ak duk hostel ag..sem 1 ni..da lapa pny pasal,bt McD delivery..(kantoi umah sepah)

ni mse tyme sem 2 lak..aku dgn adly..xtahan sejuk dalam kelas,lari g toilet jap..haha

ni pon tyme ak sem 2..ak join xplore race kat ZOO melaka..ak ngan bdk2 klas ak..serius pnt weiii

ni plak tyme ak sem 3..ak da stat duk umah sewe..ni bdk umah ak merangkap bdk klas ak gak..nme mngkuk ni uzir si komunis..tyme ni kat giant,g beli barang dapur..rajin seyyy
ni tyme sem 3 gak..ak ikot bdk2 klas ak g shopping raye..tyme ni,lg smnggu nk raye..ak kat blakng tu,kalo korg xcam la....ni la srikandi2 klas ak..

ni sem 4 plak..awl2 sem da pnjat gunung dato' kat n9..ni ak ngan senior ak,ijat...
ktorg naek gnung ni kul 3 pagi..smpai puncak tyme subuh..solat subuh kat atas..
sejuk gler seyyy...
ktorg trun dari gnung ni kul 8 pagi...

ni pon sem 4 gak..ak pling hepi tyme ni..
aku wakil kos ak men ftsal lwn kos len..
johan beb..ak men keeper kat blakng tu hah..

sekian.........jmpe in my next post




Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM

2 comments:

AMIRA IS MIRA said...

tak sangka ko sedih gak nak tinggalkan lif kbm.hahaa

ahmadmifdhal said...

agk sedig la gak...hahah...pasni da xjmpe mak guard..

u might like ..

Related Posts with Thumbnails